Απέβαλε η Μάνια; Θα φύγει η Ηρώ για τα Κύθηρα χωρίς να αποχαιρετήσει τον Μάνο;....

Λένα Γρηγορίου
Λένα Γρηγορίου
Είδες , τη Δευτέρα που μας πέρασε ,το 1ο επεισόδιο του "Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά".Συγκινήθηκες, θυμήθηκες, ταυτίστηκες, αγάπησες.
Απόψε στις 11 το βράδυ , περιμένεις με ανυπομονησία να δεις το 2ο. Για να μπεις πιο "βαθιά" στο κλίμα, την ατμόσφαιρα, την παρέα, τα συναισθήματα , τα γεγονότα.
 
Πάρε μια μικρή πρώτη γεύση  από το τι πρόκειται να συμβεί στο αποψινό 2ο επεισόδιο
 
 Η Μάνια, μετά από μια οδυνηρή αποβολή, επιστρέφει στο σπίτι της και προσπαθεί να συνέλθει. Ο Φοίβος, ο γιος του Μιχάλη, συλλαμβάνεται για συμμετοχή σε βανδαλισμούς στα Εξάρχεια και η είδηση αυτή κάνει τον γύρο των εφημερίδων. Ο Άρης, ως εκδότης πλέον, έρχεται σε ρήξη με τον Μιχάλη, μια κατάσταση που δοκιμάζει τα όρια της φιλίας τους. Ο Μάνος αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι η μητέρα του πέθανε και του ζητά να τον προσλάβει αμισθί στο μαγαζί. Όταν εκείνος του αρνείται φοβούμενος την αντίδραση της γυναίκας του, ο Μάνος απογοητεύεται. Η Ηρώ ψάχνει τον Μάνο για να τον αποχαιρετήσει πριν φύγει για τα Κύθηρα αλλά ο Μάνος δεν δίνει κανένα σημείο ζωής.
 
Ραντεβού στο ΣΚΑΙ, απόψε στις 11 το βράδυ
 
 

 

Οι δυνατές φιλίες…είναι FIX!

«20 χρόνια μετά και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα!»
 Η Αθηνά του "Λόγω Τιμής", είναι το ιδιαίτερο κορίτσι που ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό. Μας ξαφνιάζει και μας εκπλήσσει, γι αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να ...μπούμε στη ντουλάπα της!

Ο Μάνος συνοδεύει την Ηρώ στο αεροδρόμιο δίνοντας στους δυο τους την ευκαιρία...

Είναι η Άννα, η κόρη της Μάνιας, του "Λόγω Τιμής" Το φωτεινό κορίτσι που μιλάει με τα μάτια, τις σιωπές . Σήμερα μιλάει για όλα στο allyou και  την Τόνια Τζαφέρη 

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!