Η γλυκιά Μάνια του Λόγω Τιμής μοιράζεται προσωπικά tips εξωτερικής και εσωτερικής ομορφιάς 

Ζωή Γκόρου
Ζωή Γκόρου

Η θετική αύρα της Χριστίνα Αλεξανιάν και το μεγάλο της χαμόγελο είναι τα στοιχεία που τότε έκαναν το κοινό να την αγαπήσει. Η φύσιν ρομαντική φιγούρα της και η εφηβική της λάμψη έχουν αντισταθεί στο χρόνο και έτσι έχουμε σήμερα μπροστά μας μια γοητευτική γυναίκα. Ανυπομονούμε να συναντήσουμε ξανά τη Μάνια στο Λόγω Τιμής.

Εντωμεταξύ, μιλήσαμε μαζί της και μας αποκάλυψε εκείνα τα μικρά, καθημερινά πράγματα που τη διατηρούν φρέσκια και λαμπερή.

 E:Τι δεν παραλείπετε να κάνετε ποτέ στη ρουτίνα ομορφιάς σας;

A: Δεν παραλείπω ποτέ να χρησιμοποιήσω την κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας.

 

E: Ποια είναι το αγαπημένο σας beauty icon και γιατί; 

A: Η γαλλίδα ηθοποιός Juliette Binoche γιατί δεν έχει ένα φορτωμένο με φτιασίδια πρόσωπο και η αισθητική της είναι υψηλή χωρίς υπερβολές.

 

E: Mοιραστείτε μαζί μας ένα beauty tip που για εσάς δουλεύει εξαιρετικά!

A: Δεν έχω ένα συγκεριμένο tip. Συμβουλή θεωρώ τον καλό ύπνο και το καλό DNA. Το πρώτο, ο καλός ύπνος είναι κάτι δεν τηρώ πάντα αλλά γνωρίζω ότι λειτουργεί όταν συμβαίνει σωστά.

 

E: Πολλές φορές το μυστικό της ομορφιάς δεν είναι προϊόν αλλά μία σκέψη ή μία κατάσταση. Εσάς -λόγω τιμής- τι έχετε παρατηρήσει ότι σας κάνει να λάμπετε;

A: Η χαρά του να δημιουργήσω μικρά, καθημερινά πράγματα και σχέσεις με ανθρώπους θετικούς. Και φυσικά πάντα ένα χαμόγελο είναι το κλειδί για να πηγαίνουμε παρακάτω στα δύσκολα. 




Μην χάσεις το αποψινό επεισόδιο Πέμπτη 28/11/19

Απόψε στις 11 το βραδυ στο ΣΚΑΪ

Απόψε στις 23.00 (ακριβώς) συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!