Pause στην σκηνή με τον Μάνο να χαστουκίζει την Ηρώ

Ιλένα Μπόγρη
Ιλένα Μπόγρη

“Kαλά δεν ντρέπεσαι να βάζεις την γκόμενά σου να ζητά δανεικά κι αγύριστα απ το Μιχάλη;» H Hρώ (Βίκυ Βολιώτη) ζηλεύει τον Ψηλό Μάνο (Αλκης Κούρκουλος), γίνεται αγενής, περνάει τις διαχωριστικές γραμμές της φιλίας κι εκτροχιάζεται.
Δεν είναι έτσι κι αλλιώς το γλυκομίλητο κορίτσι που προσέχει για να μην ερεθίσει λεκτικά τον απέναντί της. Κάθε άλλο είναι το αγοροκόριτσο, το tough cookie που σηκώνει τα μανίκια και σηκώνει καυγά ζητώντας το λόγο. Προσβάλλει την Αθηνά και μαζί της εκτροχιάζεται κι ο Ψηλός ανταποδίδοντας αυτό το αξέχαστο «περιποιημένο « χαστούκι.
https://www.instagram.com/p/B2Q3R1yF4cY/
 Ο Ψηλός απ την άλλη εκπροσωπεί το στερεότυπο του νευρικού αγοριού: Mεγαλωμένος στο παραδοσιακό περιβάλλον της κλειστής κοινωνίας της Πάτρας όπου το αντρικό πρότυπο θα πει μια κουβέντα παραπάνω πάνω στα νεύρα του, άντε θα ρίξει και ένα μπάτσο, γιατί έτσι είναι οι άντρες, νευρικοί και γεμάτοι τεστοστερόνη.
Αλλά και σήμερα θα το έτρωγε και δικαιολογημένα κι αυτό γιατί έθιξε τη φιλική του σχέση με την Αθηνά.
Η Ηρώ είναι γοητευτικά αψυχολόγητη, αλλά κι ο Μάνος παρ’ όλη την αβεβαιότητα του χαρακτήρα του καταφέρνει να εμπνέει τον αρσενικό σεβασμό. Σημειώσατε Χ...
 




Μην χάσεις το αποψινό επεισόδιο Πέμπτη 28/11/19

Απόψε στις 11 το βραδυ στο ΣΚΑΪ

Απόψε στις 23.00 (ακριβώς) συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!