'Η πως να είσαι όμορφη χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Ζωή Γκόρου
Ζωή Γκόρου

Εάν μου πεις ότι μέσα στις ημέρες των διακοπών ή του καλοκαιριού δεν έχεις μείνει τουλάχιστον 24 ώρες χωρίς μακιγιάζ, θα δυσκολευτώ να σε πιστέψω. Επιπλέον, η μπρονζέ επιδερμίδα που σου χάρισε ο ήλιος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνεις παύση από τα άπειρα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς και να χαρείς τον εαυτό σου no filter.

Μπορείς φυσικά και αφού γυρίσεις να κρατήσεις στην καθημερινότητας της πόλης να κρατήσεις για λίγες μέρες αυτή τη συνήθεια. Πίστεψέ με θα σε βάλει πιο ευγενικά σε "ρυθμούς πόλης" και θα κρατήσει το καλοκαίρι μέσα σου.

Τι μπορείς να κάνεις

Βασίσου στον καλό, καθημερινό καθαρισμό. Αφαίρεσε πρωϊ και βράδυ τους ρύπους και το αντηλιακό με έναν αφρό ή ένα απαλό γαλάκτωμα προσώπου και θα εκπλαγείς πόσο θα λάμπει η επιδερμίδα σου. Βάλε στο παιχνίδι κι ένα face mist που κάνει θαύματα!

Μην αφήνεις την άσκηση. Πάρε το ποδήλατο ή πήγαινε με τα πόδια στην αγαπημένη σου παραλία. Οργάνωσε ένα απόγευμα γιόγκα στο σπίτι αλλά μην αφήνεις τη σωματική δραστηριότητα που προσφέρει όψη υγείας.

Δώσε έμφαση στην υγεία των χειλιών σου. Για να είναι ρόδινα και απαλά κάνε scrub χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσά σου! Δουλεύει!

Βάλε στο νεσεσέρ ένα αντιοξειδωτικό σέρουμ λάμψης. Η καλή καθημερινή φροντίδα προσώπου είναι αρκετή για να είσαι όμορφη όλη την ημέρα.

Φρόντισε τα φρύδια σου ώστε να είναι ομοιόμορφα. Αυτά πλαισιώνουν το πρόσωπό σου.

Φόρεσε το πιο όμορφό σου χαμόγελο όπως η Μαρία!




Μην χάσεις το αποψινό επεισόδιο Πέμπτη 28/11/19

Απόψε στις 11 το βραδυ στο ΣΚΑΪ

Απόψε στις 23.00 (ακριβώς) συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!