Η εποχή που επιτρέψαμε στις ρίζες μας

Ζωή Γκόρου
Ζωή Γκόρου

Στα late 90’s πολλά πράγματα άρχισαν να αλλάζουν στα πρότυπα ομορφιάς. 

Ήταν πια η εποχή που όλες οι γυναίκες ήθελαν να ξεφύγουν από την ποπ αισθητική 80’s και το μοντέλο της πλατινέ οξυζενέ ξανθιάς κουπ. Οι πιο παλιές κάπως έκρυβαν το άλμπουμ με τις αναλογικές Kodak φωτογραφίες τους με το συγκεκριμένο look. Όλοι πια μιλούσαν για το millennium που έφερνε και μαζί του και ένα κύμα απελευθέρωσης από τα στερεότυπα των προηγούμενων δεκαετιών. Είπαμε ήταν τα 90's. Τα κορίτσια πια χόρευαν σε club, ζούσαν μόνα τους ως φοιτήτριες και έπιναν τα ίδια ποτά με τα αγόρια. 

Η εποχή του "Λόγω Τιμής" έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες της ιδιωτικής τηλεόρασης σηματοδοτεί και το Τέλος της Κυριαρχίας της  Fake Ξανθιάς Κόμης. Η φυσική ρίζα κάνει ξανά την εμφάνισή της ενώ πια όλες οι γυναίκες πειραματίζονται με το μήκος των μαλλιών τους. Το bob haircut γίνεται η τελευταία λέξη της μόδας, με τη Βίκυ Βολιώτη και την Αγγελική Δημητρακοπούλου να την ακολουθούν, ενώ δεν είναι λίγες αυτές που τολμούν το εντελώς κοντό pixie haircut.

Οι αποχρώσεις του σοκολατί και το ανοιχτού καστανού φέρνουν ξανά τις Ελληνίδες πιο κοντά στο φυσικό τους look.

 

Οι δυνατές φιλίες…είναι FIX!

«20 χρόνια μετά και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα!»
Οι μουσικές και τα τραγούδια της παρέας του Λόγω Τιμής

Η γλυκιά Μάνια του Λόγω Τιμής μοιράζεται προσωπικά tips εξωτερικής και εσωτερικής ομορφιάς 

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη, η γλυκιά Χριστίνα Αλεξανιάν aka Μάνια, μας μιλά για τα ρούχα που αγάπησε πριν από 20 χρόνια αλλά και τα κομμάτια που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα φορά σήμερα

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!