Πόσο άλλαξαν οι αγαπημένες beauties της Ελληνικής τηλεόρασης;

Ζωή Γκόρου
Ζωή Γκόρου

Τις θυμάμαι πολύ καλά. 'Ημουν μαθήτρια και πολλές φίλες μου έκοψαν τότε τα μαλλιά τους όπως η Βίκυ Βολιώτη. Ήταν τα - όχι και τόσο - μακρινά 90's, μια εποχή που αγαπούσε στην ομορφιά ένα πιο επαναστατικό twist, μια εποχή που τα κορίτσια της τηλεόρασης έφτιαχναν μόδες. Πέρασαν λίγο τα χρόνια (είπαμε όχι και τόσο) και ο χρόνος όσο να'ναι αφήνει τα σημάδια του στην επιδερμίδα.

Εδώ τα νέα της ομορφιάς είναι υπέροχα. Η Βίκυ Βολιώτη, η Χριστίνα Αλεξιάν και η Αγγελική Δημητρακοπούλου, τα όμορφα κορίτσια του "Λόγω Τιμής" επιστρέφουν 20 χρόνια μετά για να μας αποδείξουν ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Ο Χρόνος μας Ομορφαίνει.

Και οι τρεις βασικές πρωταγωνίστριες μιας παρέας που αγαπήθηκε όσο καμία στην Ελληνική τηλέοραση, μεγάλωσαν, έζησαν με πάθος και ίσως αυτό είναι το σημαντικότερο beauty tip που εξηγεί πόσο όμορφες και λαμπερές παρέμειναν. Μπορεί και πιο όμορφες.

Η Βίκυ Βολιώτη μια ηθοποιός που αγαπά τις αλλαγές στα μαλλιά της, φαίνεται να αφήνει πίσω το statement κιούτ, κοντό haircut των 90's που καθόρισε τον χαρακτήρα της ανήσυχης Ηρώς και να επιλέγει πια ανοιχτόχρωμα, μακριά μαλλιά που της δίνουν μια πιο ώριμη θηλυκότητα.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, η γλυκιά Μάνια, όπως κάθε ευαίσθητος χαρακτήρας, παραμένει απόλυτα σταθερή στις επιλογές της, ίδια και απαράλλαχτη με τα 90's!  H wavy κόμη της και η ρετρό ομορφιά της θα μπορούσαμε να πούμε ότι και βρίσκεται στην καλύτερη εκδοχή της. 

Η Δωρική γοητεία της Αγγελικής Δημητρακοπούλου που την αγαπήσαμε ως Αθηνά στο "Λόγω Τιμής" παραμένει κομψά ροκ, με καρέ haircut, το ίδιο φωτεινή και με το πιο όμορφο χαμόγελο της σειράς.

Η σειρά άξιζε beauty award γιατί συντέλεσε στην ανάδειξη της καθαρής, φυσικής Ελληνικής ομορφιάς, προβάλλοντας και προωθώντας την αληθινή γυναίκα που είναι τόσο όμορφη όσο και η φιλιά.

Οι beauties του Λόγω Τιμής επιστρέφουν στην καλύτερη εκδοχή τους. Ανυπομονούμε!




Μην χάσεις το αποψινό επεισόδιο Πέμπτη 28/11/19

Απόψε στις 11 το βραδυ στο ΣΚΑΪ

Απόψε στις 23.00 (ακριβώς) συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!