Με ποιόν θα θέλαμε να έχουμε σχέση, από το Λόγω τιμής! 

Τζίνα Σπάρτακου
Τζίνα Σπάρτακου

 Οι συντάκτριες του Allyou προβαίνουν σε αποκαλύψεις…

Ρόμυ Μελάνι

Όταν παιζόταν το σήριαλ, μου άρεσε πολύ Πάνος, ο συγκάτοικος του Μάνου στην Αθήνα, γιατί ήταν τρυφερός, ευγενικός, ευαίσθητος, είχε κι ένα Ford Fiesta καμπριολέ που τότε ήταν μεγάλο προσόν!

Τώρα, θα επέλεγα τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, γιατί απλά μου αρέσει πολύ σαν άντρας.

Ζωή Γκ.

Οταν παιζόταν το σήριαλ ήμουν μαθήτρια και θυμάμαι ότι το ενδιαφέρον μου τράβηξε ο 'Αλκης Κούρκουλος (Μάνος). Εύκολο, καθώς πιτσιρίκα είχα ένα κόλλημα με τα "κακά" παιδιά τύπου Τζάκ Κέρουακ, τη γλυκιά ταλαιπωρία και τις πόρτες που ανοιγόκλειναν.

Σήμερα, όμως -λόγω τιμής- δεν θα ήταν ο τηλεοπτικός μου έρωτας. Θα επέλεγα ξεκάθαρα τον easy going χαρακτήρα του Πυρπασόπουλου ('Αρης), ακόμα single (δηλαδή ακόμα free spirit) χωρίς να παίρνει όμως πάντα στα σοβαρά τον εαυτό του. Επίσης, το σύμπαν του δεν φαντάζει και ΤΟΣΟ πολύπλοκο.   Από το νέο cast, θα επέλεγα τον Μιχάλη Σαράντη για το intellectuel στιλάκι του.

Νανά Χατζή

Τότε: είχα πέσει ξερή με τον Μάνο (Άλκη Κούρκουλο). Ίσως γιατί πάντα είχα μια αδυναμία στους ψηλούς άντρες. Επίσης λόγω μαζοχισμού συνήθως επέλεγα τον πιο άπιαστο, τον πιο δύσκολο, και τον πιο γόη της παρέας. Και εννοείται οτι πάντα έτρωγα τα μούτρα μου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Τώρα: νομίζω οτι όσο μεγαλώνω και ωριμάζω θα επέλεγα… πάλι τον Κούρκουλο, γιατί τώρα έχω και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό μου και επίσης πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι με τους γόητες…

 

Νάντια Τζι.

Εγώ για τότε, ψηφίζω Μαρκουλάκη για τα μάτια του μόνο. Γι αυτό το μπλε, που όπως και να σε κοιτάξει, ότι χαρακτήρα και να ενσαρκώσει, σου μένει κυρίως το μπλε και μετά ο ρόλος.

Και επειδή είμαι μια ζωντανή αλυσίδα πολιτισμού, σήμερα από το cast θα επέλεγα τον Μιχάλη Σαράντη, μόνο και μόνο για την δήλωση που έχει κάνει σε συνέντευξή του: " Οι άνθρωποι είναι πλέον σαν ασπόνδυλα, ειδικά στο ίντερνετ. Υποκρίνονται ευθέως, δεν είναι ο εαυτός τους".

Τίνα Παπά

Το ‘ 96 σαν εμφάνιση μου άρεσε πολύ ο Μαρκουλάκης, αλλά σαν χαρακτήρας ο Πυρπασόπουλος. Ήταν ο πιο χαλαρός, ο πιο ευαίσθητος, αυτός που τους βοηθούσε όλους και τα κατάπινε όλα. Τολμώ να πω οτι μου άρεσε και σαν εμφάνιση.

Τώρα πάλι ψηφίζω Πυρπασόπουλο, δαγκωτό! Και αν ζητήσει το τηλέφωνό μου, να του το δώσετε…

 

Τάνια Σ.

Εμφανισιακά μου αρέσει ο Αλεξανδρής, αλλά θα έβγαινα και με τον Πυρπασόπουλο, για να ανταλλάξουμε απόψεις…

Από το νέο αίμα, θα επέλεγα τον Μιχάλη Πανάδη.

Το συμπέρασμα: στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, βλέπουμε ότι οι περισσότερες γυναίκες του γραφείου, θα επέλεγαν ένα χαρακτήρα που δεν θα τις ταλαιπωρούσε και δεν θα τους έκανε την ζωή δύσκολη. Οι περισσότερες θα επέλεγαν τον ευαίσθητο, τον ευγενικό, αυτόν που βοηθάει, που δεν δημιουργεί προβλήματα, δηλαδή το καλό παιδί.

Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Μην χάσεις το αποψινό επεισόδιο Πέμπτη 28/11/19

Απόψε στις 11 το βραδυ στο ΣΚΑΪ

Απόψε στις 23.00 (ακριβώς) συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!