Δώσε ραντεβού κι εσύ με την παρέα σου

Ζωή Γκόρου
Ζωή Γκόρου

Ξέρω τι έκανες την Δευτέρα το βράδυ. 'Εβλεπες το Λόγω Τιμής στο Σκαϊ! Κι εμείς εκεί ήμασταν μπροστά στους δέκτες μας περιμένοντας με αγωνία να ξαναβρούμε την παρέα που και τότε είχε κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά. Τα στοιχήματα για το τι θα γίνει στο επόμενο έπεσαν ήδη... 

Σκεφτήκαμε ωραία ραντεβού κάποιες φορές τα ραντεβού με το παρελθόν, αρκεί να ξέρεις να δίνεις ραντεβού και να διαλέγεις τη σωστή στιγμή και το σωστό μέρος. Η στιγμή είναι δική σου δουλειά, για το μέρος έχουμε να σου κάνουμε μια πρόταση και αυτή είναι το μπαράκι που έδωσαν 20 χρόνια μετά ραντεβού οι φίλοι της σειράς.

Πρόκειται για το ΒΙΟS στην Πειραιώς. Πρόκειται για ένα χώρο για τις τέχνες που συμπεριλαμβάνει all day καφέ μπαρ και είναι διάσημο για τις πρωτοποριακές παραστάσεις και art performances που παρουσιάζει. Ακόμα είναι το στέκι όλης της arty κοινότητας της πρωτεύουσας. Ξεχωρίζει όπως θα πρόσεξες για την urban αισθητική του. Καθόλου τυχαία λοιπόν επιλέχτηκε ως το location για την επανένωση των φίλων του Λόγω Τιμής,  ως ένα σημείο αναφοράς της σύγχρονης αισθητικής της πόλης.

ΒΙΟS, Πειραιώς 84, Αθήνα

Περισσότερα εδώ 

Εάν αναρωτήθηκες σε πιο ψαγμένο πατάρι μαγαζιού πήγε και βρήκε καταφύγιο ο Ψηλός η απάντηση είναι το bar restaurant στου Ψυρρή Dos Gardenias. Πρόκειται για ένα ονειρεμένο χώρο με διακόσμηση που σε ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική: Kαθολικές Παναγίες, σκόρδα, παπαγάλοι. περίτεχνα πλακάκια και φολκλόρ λεπτομέρειες ανάμεσα σε ψηλά σκαμπό και funky τραπεζάκια. Το ίδιο το όνομά του άλλωστε είναι τραγούδι των Buena Vista Social Club. Πήγαινε για κουβεντούλα, τσίμπημα φαγητού και τα καλύτερα κοκτέιλ της πόλης.

Dos Gardenias, 'Hβης 21, Ψυρρή




Μην χάσεις το αποψινό επεισόδιο Πέμπτη 28/11/19

Απόψε στις 11 το βραδυ στο ΣΚΑΪ

Απόψε στις 23.00 (ακριβώς) συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ

Load More

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!